.

.

Набор от тоалетни четки и Притежателите на, Четка за почистване, Четка за почистване с двойна глава 2 в 1, Четка за почистване, Четка за почистване Фугиране, Кухненск?

Набор от тоалетни четки и Притежателите на, Четка за почистване, Четка за почистване с двойна глава 2 в 1, Четка за почистване, Четка за почистване Фугиране, Кухненски Четки за Почистване на пода в Банята, Баня и тоалетна.

BGN 11.40

Налично
Налично за поръчка

Широко използвана за почистване на четка е подходяща за кухня, смесители за баня, ъгли на стени, всички плиточных повърхности, пътеки за душ-кабина, източване на мивки, фурни и въртящия се плот, пътеки за плъзгащи се врати и дограма Дизайн на четка с извита дръжка ергономични и удобен за задържане.Четка за почистване на душ достатъчно здрава, за да го използват с агресивни химикали.?【Здрав и издръжлив】 Тази четка за почистване на фугиращи има солидна щетину, осигуряваща дълъг живот.Накрайник-четка head е подходящ за почистване на малки ъгли, а това е посоката на използване позволява да я използвате с доверие. ?【Удобно захващане】 Релефна дръжка на тази кухненски четки с двойна глава поглъща налягане и предпазва вашите ръце от вода и почистващи препарати, осигуряващи надежден и удобен захват. Средната част на главата четки повишени, а страничните страна на огъване, което е по-подходящ за почистване на тесни интервали от време.Телефон, добре дошли в моя магазин!Описание : 1. ?【Четка за почистване 2 в 1】 Нашата четка за почистване, с дизайн 2 в 1, има приставка-четка и дюза-дюза, които могат да бъдат почистени както на плоски повърхности, така и тесни пространства.

Към свойства

Най-добри оферти в категория