.

.

Четка за измиване на автомобила YeewayVeh 55 с дълга дръжка, Свалящ Въже за измиване на автомобила от синельной Микрофибър, Въртяща се на 180 градуса, Не Оставяйки Драскот?

Четка за измиване на автомобила YeewayVeh 55 с дълга дръжка, Свалящ Въже за измиване на автомобила от синельной Микрофибър, Въртяща се на 180 градуса, Не Оставяйки Драскотини Четка За измиване, удължителен кабел с D-образна

BGN 19.99

Налично
Налично за поръчка

четка за миене с дълга дръжка за по-лесно да се сдобият и почистване покрива на колата✅ Голяма Г-образна четка с дълга дръжка : Четка от микрофибър за автомивка измъква и дизайн D-образна дръжка дава възможност за увеличаване на сцепление, комфортна пяна лесно се усвоява от достъпните места. ✅ Четка за измиване на автомобила от микрофибър от шенилна : Автомобилни четка за миене с взаимозаменяеми мека глава от шенилна без драскотини, четка от микрофибър отлично премахва мръсотията от колата, вградена в дебела гъба не поцарапает автомобил, въже от микрофибър за миене на колата е добра попиваща способност, гъста пяна, гладка и резба, средства за почистване на превозното средство с по-силен премахването на петна улесняват миенето на колата.Тя е много мека, невероятно лесен за използване и бързо се измива. 1 х Глава на четка от шенилна от микрофибър. ✅ ВЪРТЯЩА се на 180 ° и огромна дюза за измиване на меки материали : Четка за миене на колата с огромна дюза за измиване на мека четка с ширина 11 см, което позволява миене на колата в рекордно кратки срокове., ✅ Четки за измиване на автомобила на ПОКРИВА : Разтегателен дължина на парцал за миене на колата е 47-55 инча, дълга телескопична дръжка на четка за измиване на автомобила улеснява достъпа до покрива на големия suv / камион и я почистват без да се налага често да се получи и да преместим стълбата или банда.Четка за измиване на автомобила АВТОБУСА има три стъпка регулировка на разстоянието, четка за почистване на автомобили е удобен, така че можете да използват различни части, за създаване на различна дължина, за да се постигне необходимото ви покритие. кърпи за миене на колата е много меки, те са невероятно лесни за използване за почистване на интериора. четка за почистване на автомобили с шестия са идеални за по-големи превозни средства, ванове, джипове, камиони, джипове, автофургонов, ремаркета, кабриолети, плавателни съдове, лодки, почистване на палубата, боковин слънчеви панели или наземни басейни, стъпала и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория