.

.

Фоконгна, Подаръци за 70-ия рожден ден на жени, Майки, Баби, Лели, на най-Добрата ти Приятелка, Учител, Началник, Колега, Служител-Създаваме свят От 1953 година-Идеи за по?

Фоконгна, Подаръци за 70-ия рожден ден на жени, Майки, Баби, Лели, на най-Добрата ти Приятелка, Учител, Началник, Колега, Служител-Създаваме свят От 1953 година-Идеи за подаръци на 70-годишна давност за жени, които

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Специален дизайн : Всяка косметичка разработена от професионален дизайнер Fokongna Ние сме специализирани в разработването на широка гама от висококачествени косметичек и се надявам да ги направи чудесен спътник в живота си.Интересни и красиви модели, които подчертават вашият личен характер и вкус.Материал : Тази косметичка е изработена от холщового материал с тегло 12 грама. Размер : Размер на всяка чанта е около 10 х 8 см.Вземете забавен подарък за себе си или приятелите ви в момента. Нашата косметичка - чудесен избор за празнични дарове, като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин и т.Може би това е само един малък елемент, но докато го носите, тази чанта ще бъде вашият личен характер.Идеален подарък : Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък.Една забавна тема : Тази косметичка със забавна комбинация от това ще стане чудесна жар, добавяне на забавни и бои в живота си или живота на вашите приятели. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория