.

.

5 Опаковки Синьо-Екранировка на Очила за четене, Модерен Квадратен Компютърни Ридеры за жени и мъже, очила с защита от uv лъчи Nerd (5 sets, 4.0)

5 Опаковки Синьо-Екранировка на Очила за четене, Модерен Квадратен Компютърни Ридеры за жени и мъже, очила с защита от uv лъчи Nerd (5 sets, 4.0)

BGN 4.79

Налично
Налично за поръчка

Нашите слънчеви очила са широко разпространени и на достъпна ценаЗдрава кутия панти и дръжки с изящни орнаменти улесняват отваряне и затваряне, те са дълготрайни и устойчиви на счупване.Гъвкав дизайн пружинен лък тел намалява натиска точки на главата.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви служи от сърце.Едно парче акцент за носа намалява натиска върху носа, а тъй като това е лек материал, той не оказват натиск върху носа, дори и при продължителна употреба.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви служи от сърце. ✓ Защита от сините лъчи, намаляването на отблясъците. 【5 опаковки очила за четене】 - Удобен комплект от 5 точки за четене означава, че ще имате двойка, която можете да носите, където и да се намирате. 【Блокер синя светлина очила за четене】 - Очила за четене SIGVAN blue light могат ефективно да блокират излъчването на синя светлина, излучаемое електронни устройства, такива като синята светлина, излъчвана от КОМПЮТРИ, смартфони и телевизори, като по този начин се намалява умората на очите и главоболие. 【Удобни четци】 - Модерно удобни рамки за очила извършва с гъвкава пружинным тръба на шарнирна връзка, а краката точки осигуряват отвеждане на светлината отвън на 115 °, което позволява гъвкавост, за да ги носят в зависимост от формата и ширината на лицето. ✓ Висока пропускаемость, ниска разлика в цвета. 【5 опаковки очила за четене】 - Удобен комплект от 5 точки за четене означава, че ще имате двойка, която можете да носите, където и да се намирате. ✓ Трайни дограма, здрав материал, но все пак достатъчно тънък, за да бъдат стилни. 【Висококачествени очила за четене】- остротата на зрението, поликарбонатни лещи намаляване на хроматичната аберация, възстановяват истинските цветове лещи с точни градуса, когато не можете да прочетете красиви отпечатъци във вестника, вие сте напълно прекарват време в четене.Сложете няколко в своя бюро, училищната чанта и любимо място за четене. 【Удобни четци】 - Модерно удобни рамки за очила извършва с гъвкава пружинным тръба на шарнирна връзка, а краката точки осигуряват отвеждане на светлината отвън на 115 °, което позволява гъвкавост, за да ги носят в зависимост от формата и ширината на лицето.

Към свойства

Най-добри оферти в категория