.

.

SOPHILY 4 Опаковки, Модни Извънгабаритни Очила за четене за жени, Блокиране на Синя светлина, Стилни Дамски слънчеви Очила за четене в Дебелото Рамки в стил на Опра, Чер?

SOPHILY 4 Опаковки, Модни Извънгабаритни Очила за четене за жени, Блокиране на Синя светлина, Стилни Дамски слънчеви Очила за четене в Дебелото Рамки в стил на Опра, Черна Вежда, Синьо-Бяла Костенурка 0.5 x

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Широчина на обектива : 48 ммЛещи от смола правят женски очила за четене по-лесно, отколкото повечето големи очила за четене.Неполяризованный. 【на Извънгабаритни квадратен стилен дизайн 】 Очила за четене в голяма дебела рамка, сб на пружинном панта с цветна рисувани ви придават модерен и красив външен вид.Уникален дизайн голям и квадратни рамки, подходящи за всички форми на лицето и може лесно да се комбинира с различни типове облекло, създаване на нови стилове. 【Предпоставка включва】 Очила за четене със синя светлина * 4, калъф от микрофибър * 1, кърпа за почистване на очила от микрофибър * 1, кутия за очила * 1. 【Очила за четене, блокер синя светлина】Ретро очила за четене, изработени от сини екранировка лещи, те не само са подходящи за четене на книги и вестници, но може също да се използва за гледане на телевизия, работа с компютър, таблетка и смартфон.Тези големи четци могат да филтрира 100% от UVA и UVB лъчите, като блокира вреден синя светлина, идваща от цифрови устройства. 【4 комплекта очила за четене】Можете да закупите 4 чифта сини екранировка очила за четене с различни цветове на по-ниска цена, един чифт за собствена употреба, един чифт в магазина за всеки случай, на други двойки можете да изпратите на приятел или член на семейството.

Към свойства

Най-добри оферти в категория