.

.

Комплекти инструменти за камина YeSbTx, Поставка за Дърва, Поставка за Камина, Инструменти за Камина с Пискюли, Набор от Инструменти за Камина, Комплект Аксесоари за К?

Комплекти инструменти за камина YeSbTx, Поставка за Дърва, Поставка за Камина, Инструменти за Камина с Пискюли, Набор от Инструменти за Камина, Комплект Аксесоари за Камина за вътрешно, Външно

BGN 62.45

Налично
Налично за поръчка

【Бърза доставка】 Доставка на аксесоари за камина, на притежателя на инструменти за интериор на камината, ще ви отнеме само около 3-7 дни!!!.Умело выкованный ръчно от желязо и тола с богата старинна златна патина. Нашите манто инструменти идват от САЩ и ще пристигнат след около 3-10 дни! ! !.Размери приблизително 31,75 "x 9"W x 10" D.Умело выкованный ръчно от желязо и тола с богата старинна златна патина. Нашият отличителен набор от инструменти за камина, който излъчва елегантността на стария свят, е украсена с разкошни переплетенным модел с пискюли.Набор от инструменти от четири части включва : поставка, кочергу, лъжичка и метла.Набор от инструменти от четири части включва : поставка, кочергу, лъжичка и метла. 【Бърза доставка】 Доставка на аксесоари за камина, на притежателя на инструменти за интериор на камината, ще ви отнеме само около 3-7 дни!!!Излъчва елегантност на стария свят, нашият отличителен набор от инструменти за камината е украсена с разкошни переплетенным модел с пискюли.

Към свойства

Най-добри оферти в категория