.

.

MNSRUU Чанта за Обяд За Жени и Мъже, Сладки Фламинго, Преносима Изолирано Чанта за Обяд, Множество Термосумка за Хранене, Чанта-Хладилник, Органайзер за Възрастни Рабо?

MNSRUU Чанта за Обяд За Жени и Мъже, Сладки Фламинго, Преносима Изолирано Чанта за Обяд, Множество Термосумка за Хранене, Чанта-Хладилник, Органайзер за Възрастни Работа с Дръжка

BGN 6.80

Налично
Налично за поръчка

Този лек пакет за обяд утепленГолям капацитет : Чанта-тоут с контейнер за обяд има основно отделение, в него се вписват обяд-бокс, закуски, плодове и дори бутилка за протеинового коктейл.Препоръчва се за деца над 6 години.За многократна употреба и ИЗОЛИРАН : Този здрав многократна употреба хладилник за обяд е уникален.8 инча x 6,7 инча x 8,7 инча Характеристики : 1.Правоъгълна чанта е подходяща за студенти, превозващи храна, перекусы, обяд в училище, на пикник.Лесен за почистване, вътрешна подплата лесно можете да избършете с влажна кърпа.Висококачествена тъкан прави тези изолирани пакети за обяд издръжливи и лесно се пере.Изолацията помага за поддържане на топла и студена температура за подобряване на качеството, свежестта и вкуса на продуктите. Уникален дизайн с шарени Защо избра точно този пакет за обяд? ???Тази солидна множество чанта за обяд за жени и мъже, подходящ за ежедневна вечеря по време на работа, приготвяне на храна или лека закуска необходимостта от переноске продукти, лека закуска Сгъваема чанта за ланча, който се сгъва и се побира в раницата си, когато не ги използвате екологичен подход към обяд време.Екологично чист, сокращающий на количеството на отпадъците, по-екологичен ланчбокс по време на вечеря.Намаляване на отпадъците Ако имате въпроси, моля свържете се с нас!. Голям капацитет 2.МАТЕРИАЛ : полиестер и кожа, безопасен за храните PET + подплата от алуминиево фолио PEVA. Високо качество и трайност 7.

Към свойства

Най-добри оферти в категория