.

.

Debbieicy Сладък Лека раница Принцеси с Единорогом, Детска, Училищна чанта за книги с кожена чанта за Обяд, Чанта за писалки за предучилищна възраст, момичетата най-ниск

Debbieicy Сладък Лека раница Принцеси с Единорогом, Детска, Училищна чанта за книги с кожена чанта за Обяд, Чанта за писалки за предучилищна възраст, момичетата най-ниската училище (Тъмно Синьо комплект)

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

7*17Тегло : около 700 г / 1,54 килограм Бележки към закупуване на : ★ Неизбежно, че раницата може малко да мирише, защото той е напълно нов. ★ грешка при измерване на 1-2 см е разумен обхват се дължи на различни методи на измерване. ★ Всеки раница ще бъде внимателно проверен, преди да изпратите каквито и конци, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да обменят или да върне парите.Всеки разход раница идва с неопреновой чанта за обяд, чанта за писалки и раница. ★ Всеки раница ще бъде внимателно проверен, преди да изпратите каквито и конци, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да обменят или да върне парите.Всеки от тях е снабден с регулируем пагон.Очарователен раница с единорогом за момичета 3-10 години.1 инча; Чанта за обяд : 29*16*29 см/11.Към всяка чантичката ключодържател във формата на еднорог, с искри като подарък. ★ Този сладък пакет за обяд е изработен от неопрен с дебелина 4 мм, запазва храната студена или топла до 4 часа, като запазва нейната свежест и вкус.★ Материал : : найлон + подплата от полиестер Размер : (Д * Ш * В) Голяма : 29.Голям капацитет за удобство на използване и подреждане.4 инча; Чанта за писалки : 22*6*8 см/8.Старомоден детайли и здрави материали, го правят идеален в пътя.1 инча; Чанта за обяд : 29*16*29 см/11. ★ S-образна каишка Ергономични, дишащи, водоустойчиви, удобен, лек и лесно моющийся.

Към свойства

Най-добри оферти в категория