.

.

Изолиран пакет за обяд с цип и дръжка, за Многократна употреба пакети за охлаждане и Термосумки, Чанта-хладилник за топла и студена, идеален за сандвичи, закуски, на?

Изолиран пакет за обяд с цип и дръжка, за Многократна употреба пакети за охлаждане и Термосумки, Чанта-хладилник за топла и студена, идеален за сандвичи, закуски, напитки, хранителни стоки, къмпинг (5 пакети размер

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Тя е по-тънка и по-лесно, отколкото кутия за лед или стиропор, което улеснява неговото преместване и переноску Сгънете замразен пакет с лед заедно.Той е ефективен за поддържане на температурата, благодарение на вътрешна изолационна кърпа и външната обработка на сребърно фолио и може да бъде използвана повторно, докато не се повреди.Ако тя е отворена, студен въздух бързо ще излязат навън.За постигане на най-добро охлаждащ ефект се препоръчва използването на приложен пакет с лед заедно. Бъдете внимателни при добавянето на най-горещите продукти (ако си сложиш само че приготвената храна е твърде гореща, пакет може да бъде повреден). (Внимателно проверете заключване с цип.По този начин, може да се използва по различни начини, като например обучение, дейности на открито, упражнения, нощуване и за пътуване. Добре затворете заключване-цип. Отворете замък-с цип и поставете на желаното ястие. *** Как да използвате пакет с лед 1. *** Как да използвате изолиран пакет 1.Освен това, в херметична опаковка може да се съхранява и да се премести на продукти, които могат да се стопи и потечь.Изолиращ студен / топъл пакет (Large_5 пакети + 5 торбички с лед) Отлична топлоизолация и охлаждащ ефект!!!!. Обърнете го с главата надолу и се уверете, че водата не се изцеди. Затворете зоната на подаване на вода, търкане на нейните ръце. Използвайте след замразяване във фризера.Това е продукт, в който можете да поставите на различни позиции с достатъчно пространство.Тя е по-тънка и по-лесно, отколкото кутия за лед или стиропор, което улеснява неговото преместване и переноску. (Първо, тя може да е малко течове.Начин на залепване на цип свежда до минимум изтичането на студ или топлина, запазва температурата на храната в продължение на дълго време (горещо и охлаждане).Освен това, в херметична опаковка може да се съхранява и да се премести на продукти, които могат да се стопи и потечь.

Към свойства

Най-добри оферти в категория