.

.

Amaonm Творчески Подвижни 3D Светло Сини и бели Стикери за Стена с Цветя на Божур, Флорални Стикери за Стена, Арт декорация за Хол, Детска Спалня, Детска Стая за Малки Мо?

Amaonm Творчески Подвижни 3D Светло Сини и бели Стикери за Стена с Цветя на Божур, Флорални Стикери за Стена, Арт декорация за Хол, Детска Спалня, Детска Стая за Малки Момичета, на Ъгъла на Стената (Божур)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

-Ако резултатът ви е удобно, здраво залепете към повърхността, выдавив мехурчета въздух навънПредметът, направен със собствените си ръце. * Материал : ПЛАСТМАСА /винил.Размер на листа : 12 "x24"х2шт. * Лесно се нанася, се отстранява, е трайна, Устойчива на натиск, удар, влагостойкости.Лесно се нанася, се отстранява и се използва повторно, не оставяйки повреди или остатъчни следи. Ние правим всичко възможно, за да осигури сериозна оценка, но понякога се появява една малка грешка се дължи на закръгляване.Моля, обърнете внимание, че в горното изображение приведени само с илюстративна цел и не отговаря на действителните размер етикети. Правилната мярка зависи от атрибута size, ние сме избрали подходящ фон за правене на определен размер.Добавете обстановка, без боя. -Почистете гладка повърхност, преди стик си. Този продукт съдържа само стикери за украса на стени, не съдържа никаква друга мебели или битова техника. Този обект трябва да бъде инсталиран на всяка гладка повърхност, като стъклена врата, стъкло, керамични плочки в кухнята или в банята, стъкло, битова техника.Лесен за използване, просто почистете и залепете.Лесно се нанася, се отстранява, е трайна, Устойчива на натиск, удар, влагостойкости.Можете да направите това сами по себе си идея.

Към свойства

Най-добри оферти в категория