.

.

LNZSQQ Детска маса и стол, Регулируема по височина Детски работно бюро за училище или у дома, Наклонен desk, Ергономична облегалка на стола с чекмеджета за съхранение на

LNZSQQ Детска маса и стол, Регулируема по височина Детски работно бюро за училище или у дома, Наклонен desk, Ергономична облегалка на стола с чекмеджета за съхранение на за момчета и момичета 3-18 години (розов)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Освен това, тази маса, оборудван с ограничители за предотвратяване на тесни точки на ръцете, когато децата се обръщат стол3 Здрава маса за ученици-склонен на работния плот : работен плот може да се наклони в диапазона от 0 до 40 ° с, което допринася за правилно стойката на децата и ги предпазва зрението.Ние ще се разберем с това навреме 2. Идеалният подарък за децата : този набор от детски маси и столове могат да растат заедно с децата. Цвят : Бяло, Светло сиво Розовый3.Характеристики : 1. Моля, задайте стока в съответствие с инструкциите за експлоатация 3. Размери : (27,6 x 15) " / (70 х 38) см (Д x Ш)4. Освен това, можете да окачите си училищна чанта на удобно страничната част на куката, за да образуват чист навик.Здрави гумени облицовки предотвратяват триенето на маси и столове за пол, което може да доведе до повреждению2.5-30)" / (52-76) cm Chair1. 【Оригинален дизайн】, благодарение на вградения выдвижному кутия този чекмеджето е от голямо пространство за съхранение на всички канцеларски принадлежности, като тефтери, химикалки, хартия, съдове за готвене и т.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. 【Бърза доставка】 Доставка в САЩ в рамките на 3-6 работни дни. Размери на облегалката : (14,2 x 12,8) " / (36 x 32,5) см (Д x Ш)4. Цвят : Бял, Светло Серый3.А на облегалката на стола се регулира, за да осигури на детето си по-голям комфорт.След като намерите по-малко подробности, моля, осигурете съвпадение на снимки, за да се свържете с нас. 【Сигурна и здрава конструкция】 Работния плот е изработен от висококачествен МДФ, а краката са изработени от висококачествена стоманена рамка, за да се гарантира дълъг живот на употреба. и маса и стол притежават високо носеща способност на 190 паунда.7)" / (30-45) Смпакет включва : 1 x стол 1 x Стол1 x комплект винтове 1 x шестостенния ключ Забележки : 1. 【Здрава бюро】 Склонен на работната маса (0-40 °) допринася за удовлетворяване на различни нужди в ъглите за писане, четене, рисуване и така нататък. работно бюро за обучение, изработени от висококачествен МДФ, а краката са изработени от висококачествена стоманена рамка, за да се гарантира дълъг живот на употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория