.

.

Уникален Комплект за Квиллинга, Определени за Филигран Стенописи от хартия за възрастни начинаещи, Паун 16*20 инча, Изящни Занаяти собствените си ръце, за Възрастни, ?

Уникален Комплект за Квиллинга, Определени за Филигран Стенописи от хартия за възрастни начинаещи, Паун 16*20 инча, Изящни Занаяти собствените си ръце, за Възрастни, Инструмент за Квиллинга от хартия, монтиран на стената

BGN 14.80

Налично
Налично за поръчка

Забележка : няма лепилоСтартов комплект за квиллинга за начинаещи и деца, просто поставете ивици различни цветове, в дъска за рисуване EVA с прорези, никакъв опит не е необходим!.Стартов комплект за квиллинга за начинаещи и деца, просто поставете ивици различни цветове, в дъска за рисуване EVA с прорези, никакъв опит не е необходим!.Ние ще се радваме да реши проблема ви и да ви доставят приятни впечатления от пазаруване!. 【Базов комплект съдържа】 комплект за рисуване : дъска за рисуване EVA * 1, хартиени ленти * 1 комплект инструкции, набор от инструменти * 1 (набор от инструменти : апликатор за лепило, пинсети, шило, ножици. 【Лекота на работа】 Ние ви предлагаме пълен набор от висококачествени, трайни и лесни за използване инструменти за капитониране. 【Задоволителен услуги】 Купи с увереност!Нашата патентована хартия за квиллинга Uniquilling изработени от най-добрите материали, и ние знаем, че тя ще го хареса!Но ако се сблъскате с някакви проблеми в процеса на закупуване, ще можете навреме да се свържете с нас. 【Най-добрите бижута и подаръци със собствените си ръце】В момента книжен филигранна рисувани се превърна в популярен начин на изразяване в занаятчийска индустрия, а нейната уникална арт атмосфера може да се превърне в чудесно допълнение към вашия монтиране на фигури и декора у дома!Изненадайте вашата приятелка, жена си, майка си или на приятелите си, позволете им да изпитат удоволствие от филигран стенописи от хартия със собствените си ръце и заедно създайте свои собствени спомени!. 【Висококачествени материали】 Висококачествени хартиени ленти Dandy ширина 1 см, с по-силна триизмерен ефект, вашите картини ще бъдат по-ярки и се съчетават с екологично чисти, водоустойчиви и устойчиви на корозия дъски за рисуване ЕВА, вашите ръчно изработени продукти могат да се съхраняват по-дълго!.Ние ще се радваме да реши проблема ви и да ви доставят приятни впечатления от пазаруване!. 【Най-добрите бижута и подаръци със собствените си ръце】В момента книжен филигранна рисувани се превърна в популярен начин на изразяване в занаятчийска индустрия, а нейната уникална арт атмосфера може да се превърне в чудесно допълнение към вашия монтиране на фигури и декора у дома!Изненадайте вашата приятелка, жена си, майка си или на приятелите си, позволете им да изпитат удоволствие от филигран стенописи от хартия със собствените си ръце и заедно създайте свои собствени спомени!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория