.

.

DOITOOL 6 бр. на Куката От Неръждаема Стомана, Куки за Тенджери, Метални Куки за Пиле Бекон, Кука за готвене, Мясницкий Куки, Куки за Пържена Патица, Кухненски Куки за Мес?

DOITOOL 6 бр. на Куката От Неръждаема Стомана, Куки за Тенджери, Метални Куки за Пиле Бекон, Кука за готвене, Мясницкий Куки, Куки за Пържена Патица, Кухненски Куки за Месо, Риба, Куки, Куки за Окачване на Месо, Куки

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Информация за стоки, Висящи на куки Въпреки простотата на дизайна да се измъкне, той е практичен за употребаНеръждаема стомана.Висящи куки за месо : ???ВИСЯЩИ куки за МЕСО; s-образни кукички за окачване на месо, s-образни куки с шипове от неръждаема стомана, тежкотоварни s-образна мясницкая закачалка за скара, свински наденички, бекон, шунка, пиле, патица, пуйка, smokehouse за пиле, отверждающее печено.Куки за печене на барбекю : Този месо кука може да се измие дочиста, месо кука чист, гигиеничный и безопасен за използване.Закачалка за месо : Лесен за използване и експлоатация, подходящ за колбаси, готвачи, ловци, магазини барбекю-скара, домакини, любовници, по-възрастните хора.Куки за печене на барбекю : Този месо кука може да се измие дочиста, месо кука чист, гигиеничный и безопасен за използване. куки за пиле, телешко и бекон Са идеални за обработка на месо, мляно клане. -Използване на материали от неръждаема стомана добро и тънка изработка, трайна и здрава кука за месо. / 9,63 X2,20 X0 куки за барбекю. -Остър край за по-удобно въвеждане в обрабатываемое месо.Куки за птици : Отговарят на различни нужди в преработка на месо, клане на месни продукти, организация.Куки : Окачен на кука за свинско месо от неръждаема стомана лесно е деформиран, траен при продължителна употреба.Куки : Окачен на кука за свинско месо от неръждаема стомана лесно е деформиран, траен при продължителна употреба. куки за рязане на месо Можете лесно да използвате. -Многофункционален и гъвкав, може да бъдат като куки за месо, да се измъкне за саксии, градински куки, куки за барбекю и т. Месни куки за окачване.Неръждаема стомана.Това лесно може да се куки за птици.Списък на пакетите 6 x куки Характеристики -Материал : Дебели куки за пържене на месо от неръждаема стомана-Цвят : Сребърен кука за барбекю -Размер : 24,50 X5,60 X0,35 см.

Към свойства

Най-добри оферти в категория