.

.

TIHOOD 2 бр. Месни Куки за Рязане, Т-образни Обвалочные Куки с дръжка, Набор от инструменти за Месо магазин от Неръждаема Стомана 6 инча (Оранжево x2)

TIHOOD 2 бр. Месни Куки за Рязане, Т-образни Обвалочные Куки с дръжка, Набор от инструменти за Месо магазин от Неръждаема Стомана 6 инча (Оранжево x2)

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Кука за месо, неръждаема стомана, никога не ръждясва, си е лесно да се деформираВсеки месо куката е снабден с щепсел, която предпазва от надраскване.Забележка : Моля, бъдете внимателни, когато вынимаете щепсела от контакта.Моля, оставете го там, където децата не могат да се докоснат до него. мъничета за куки * 2.Използвайте нескользящую дръжка от полипропилен средни видоизменен пластмаса, за да гарантират хигиена и безопасност на работата, както и да ви спести усилия.Кука остър, трябва да се съхранява там, където децата не могат да се докоснат до него. Размер : 3,75 "x 4,6"; Обща дължина : 6".Идеален за колбаси, готвачи, meatpacking предприятия, идеален инструмент за ловци, майстори по приготвянето на барбекю, месарски магазини, кухни на ресторанти и други места за приготвяне на храна.Материал : неръждаема стомана SUS304.Просто и удобно, е един от основните инструменти за ловци, месарски магазини, кухни на ресторанти, хранителни магазини и други заведения за обществено хранене.Всеки месо куката е снабден с щепсел, която предпазва от надраскване.Осигуряване на качество и издръжливост.Използвайте нескользящую дръжка от полипропилен средни видоизменен пластмаса, за да гарантират хигиена и безопасност на работата, както и да ви спести усилия.Кука от неръждаема стомана, моля, бъдете внимателни, когато снимате на щепсела. Конструкция : кука за месо с Т-образна дръжка.

Към свойства

Най-добри оферти в категория