.

.

OdontoMed2011 4,92 Цолови Маша за Кровоостанавливающего Средство за Кучета, Котки, Домашни Животни, Скоба За Коса в Ушите, Гребец за Коса от Неръждаема Стомана, Гребец с Фик?

OdontoMed2011 4,92 Цолови Маша за Кровоостанавливающего Средство за Кучета, Котки, Домашни Животни, Скоба За Коса в Ушите, Гребец за Коса от Неръждаема Стомана, Гребец с Фиксирующим Храповиком, Директен Тактически,

BGN 30.76

Налично
Налично за поръчка

✔️ При премахване на косми от ушите, най-добре е да използвате присыпку за коса от ухотоФиксиране на косата в ушите на кучето фиксирующим гемостатом, заключете го и го изключете, а след това бързо дръпна клещи, за да е бързо и безболезнено извади космите от ушите. могат да извадя вълна от ушите на повечето кучета и котки, това е идеалният избор, за да се грижи за малки части на тялото домашни любимци.✔️ Клещи за издърпване на космите от ушите домашни любимци / Кровоостанавливающие на маша за къдрене.Ако имате някакви проблеми след закупуването на продукта, моля, пишете ни съобщение, след съобщение на купувача, и на нашите служители за обслужване на клиенти ще ви в рамките на 24 часа. (Покритие черен цвят). ✔️ Разрешете Грумерам Премахване на излишните косми От Ушния канал, което намалява риска от инфекции. това може да помогне на вашия домашен любимец за облекчаване на болката.Независимо от това, дали сте професионален грумером за домашни любимци или начинаещ, лесно можете да им се насладите. Кровоостанавливающие клещи изработени от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия, издръжливи и дълготрайни. ✔️Изработено от неръждаема стомана, Лесно се поддава на дезинфекция.

Към свойства

Най-добри оферти в категория