.

.

Yardwe Ножица за Пиле на Костите от Неръждаема Стомана Кухненски Ножици Тежки Хранителни Ножици, Ножици за Костите Кухненски Ножици за Костите Кухненски Ножица за Пи?

Yardwe Ножица за Пиле на Костите от Неръждаема Стомана Кухненски Ножици Тежки Хранителни Ножици, Ножици за Костите Кухненски Ножици за Костите Кухненски Ножица за Пиле Кухненски Ножици, Домакински Ножици за Костен Рак

BGN 7.81

Налично
Налично за поръчка

/9,82 X1,77 X0 Кухненски ножици за тежки условия на работаЕргономична дръжка, анти-ножици за РЯЗАНЕ на пиле - Благодарение на заточенным гарантирано тези кухненски ножици лесно се нарязва на всички видове месо и кости.НОЖИЦА за ПТИЦИ - дизайн за лесно, бързо и ефективно рязане на цялата домашна птица. -Цвят : Сребрист Кухненски ножици за костите -Материал : Битови кухненски ножици от неръждаема стомана - Отлични битови кухненски ножици, подходящи за приготвяне на морски дарове дома, в ресторанти и хотели.НОЖИЦА ЗА ПТИЦИ - Изработени от висококачествена неръждаема стомана за трайни и практично използване. - Много подходящ за рязане на месо, пилешки кости, рибни семки, стек, омари и други кулинарни ножица-готвач. - Ергономична дръжка, удобна за хващане и здрава ножица за рязане на хранителни продукти.Ножици за стек Ако търсите кухненски ножици надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашите ножици ще ви бъде най-добрият избор. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобство при готвене ножица за пиле. - Здрава конструкция, удобна, ефективна и бърза за рязане на всички видове хранителни ножици.

Към свойства

Най-добри оферти в категория