.

.

SHFT (TM) Поставка и държач за пръстен с една перла Rose Дизайн за iPhone 4 4S 5 5G Galaxy S2 S3 SIII S4 iPad, iPod, HTC, Nokia Всички мобилни телефони (Червен сребрист)

SHFT (TM) Поставка и държач за пръстен с една перла Rose Дизайн за iPhone 4 4S 5 5G Galaxy S2 S3 SIII S4 iPad, iPod, HTC, Nokia Всички мобилни телефони (Червен сребрист)

BGN 7.99

Налично
Налично за поръчка

Намалява риска от случайно падане и счупване на вашето устройство.Намалява риска от случайно падане на уреда, неговото счупване. Махнете защитното фолио с пръстени и прикрепете я към смартфон/планшету; 3.Компактен външен вид, поведение, защитно околовръстен закопчалката и перфектно съчетание на стента, което позволява лесно да се наслаждавате на видео.Моющийся и многократна употреба.Устройство за защита от падане за мобилни телефони и таблети.Удобно снимам с една ръка. Леко натиснете с ръка, за да се уверите в лепкавост; 4. Сложете пръстен на недостъпно за деца място;. Махнете пръстен, моля, не отрывайте неговата сила, иначе смартфон/ таблет ще бъде повреден; 4. Пръстен е предназначено за залепване върху твърда и гладка повърхност, що се отнася до меки качествени материали като силиций или груба повърхност на материала, моля, не забравяйте първо опитайте и пробвайте и се уверете в липсата на проблеми за безопасно и ефективно използване; 2. Моля, да не се излага пръстен изложени на слънчева светлина, висока температура или висока влажност на въздуха на околната среда, което може да доведе до влошаване на неговото качество; 5.Идеалният размер на пръстен, който ще пасне на повечето американски мъже и жени на пръстите на краката.Подходящ за повечето цифрови мобилни продукти, представени на пазара.Адгезивное натрупване на вода.Пръстен може да се върти в хоризонтална посока на 360 градуса, така и във вертикална посока на 180 градуса.Ефективно намалява риска от падане в многолюдно място.

Към свойства

Най-добри оферти в категория