.

.

Течно червило YSTK Chic-Chat с няколко хромами, Хромирани червило Herbaluxy, Течни червила с няколко хромами, Хромирана пръчка за сенки и течна червило, Устойчиви на течни чер?

Течно червило YSTK Chic-Chat с няколко хромами, Хромирани червило Herbaluxy, Течни червила с няколко хромами, Хромирана пръчка за сенки и течна червило, Устойчиви на течни червила с няколко хромами (6 бр.)

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Можете да използвате мини-червило за грим като червило и течни сенки за очиКоето променя цвета си, градиент на устните : Течна червило Chic-Chat Multi-Chrome Течна червило Chic-Chat е представена в различни нюанси, от които да се чувствате замаяни.Също така е възможно да се прилага върху различни видове грим, за да ви придават сияен вид. в Една кутия може да се използва за няколко цели. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2.Многофункционална многоцветен грим : Луксозен чат с многоцветни червило за устни е много полезно.Благодаря ви за разбирането.Течна червило Chrome eyeshadow stick могат да се използват за нанасяне на сенки за очи, лице, нокти и т. Течна червило Multi chrome създава многоцветен грим, който ще ви направи блестяща на парти. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Характеристики : Подходящ за хора : общ профил; Тип кожа : Нормална; Обем нето : 3 мл; Срок на годност : 3 години; Начин на прилагане : Нанесете течна червило Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipstick точно като обикновена течна червило.

Към свойства

Най-добри оферти в категория