.

.

YLYAJY Цифрова led дисплей Температура Влажност alarm clock 24/12 Часа Power Bank Преносими USB Преносими часовник (Цвят: E)

YLYAJY Цифрова led дисплей Температура Влажност alarm clock 24/12 Часа Power Bank Преносими USB Преносими часовник (Цвят: E)

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Поради различните екрани на компютър и дисплей реалните цветове могат леко да се различават от представените на снимките Функция за запаметяване, не е необходимо презареждане след изключване на захранването. Индикатор за влажност. Показване на температурата, смяна на по Фаренхайт. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и светлината. Показване на температурата, смяна на по Фаренхайт. Автоматично конвертиране на яркостта на подсветката на дисплея на три вида. Използвайте екран с голям размер с ярък led индикатор. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване. Индикатор за влажност. конвертиране на 24 часа / 12 часа.Материал : ABS Източник на захранване : USB Тегло на продукта 0,2080 кг Размер на изделия 18,00x8,00x5,70 см/7,09x3,15x2,24 инча Съдържание на опаковката 1 х alarm clock, 1 х захранване Line Note : 1. конвертиране на 4,24 часа в 12 часа. Силата на звука на аларма може да се регулира.

Към свойства

Най-добри оферти в категория