.

.

Домакински Термометър Hysydfd За помещения, Влагомер, Домакински Влагомер, Контрол на температурата и влажността, Спалня (Голяма (3.5*4.33*0.9)- Ключ функции на сензорния ек?

Домакински Термометър Hysydfd За помещения, Влагомер, Домакински Влагомер, Контрол на температурата и влажността, Спалня (Голяма (3.5*4.33*0.9)- Ключ функции на сензорния екран ℃/℉ + светлина)

BGN 6.06

Налично
Налично за поръчка

Не погружайте корпус изделия във вода 3 Размер на продукта : 89*110* 23 мм 【Преди първата употреба】 1. Поставете батериите : Следвайте инструкциите, за да въведете 2 батерии с правилната полярност (+) и (-) 2. Блок индикация на температурата : F и 'c опция 6. Резолюция влажност : 1% 8.Ако влажността е по-висока от 60%, показва : Мокри. Източник на захранване : 2 * Aaa от 1,5 3. Три нива на комфорт : сухо.Ако влажност на въздуха под 30%, ще се появи : сухо. Термометър и влагомер готови.Ако влажността е от 30% до 60%, показва : Комфорт.Влажен, ако влажност на въздуха под 30% : Суха, ако влажността от 30% до 60% : Комфортен, ако Влажността е по-висока от 60%, ще се покаже : Мокри 9. Резолюция на температурата : 0,1 ° Фк 7.Намерете името на нашата търговска марка, отидете в магазина ни и вижте повече стоки. Индикация за ниско ниво на зареждане на батерията При ниски зареждане на батерията на екрана се появява иконата на ниско ниво на зареждане на батерията 10. Той може да осигури мониторинг на температурата и влажността в затворени помещения и на открито за цялото семейство.Подходящ за контрол на температурата и влажността В помещенията В офиси, Кухни, Оранжерии, детски стаи, ясли, Мазета, Офиси, дневни, градини и др .
Работни параметри : температурен Диапазон : -58f-158f (-50c-70c), Диапазон на влажност : 10% ~ 99%, Блок индикация на температура : ° C и F по избор, Резолюция на температурата : 0,1 ° C / ° F.
Изисквания за употреба : Поставете 2 батерии тип Aaa, проверете наличието на батерии (+) и (-), след това включете термогигрометр.

Към свойства

Най-добри оферти в категория