.

.

45,3 x 43,3 Инча Стикери за стени в стил Бохо От Слънцето, Стикери за Стена, Стикери на Слънце, Подвижни Стикери за Стена От Слънцето, Винил Декор от Слънцето, Жълто Слънц?

45,3 x 43,3 Инча Стикери за стени в стил Бохо От Слънцето, Стикери за Стена, Стикери на Слънце, Подвижни Стикери за Стена От Слънцето, Винил Декор от Слънцето, Жълто Слънце, монтиран на стената Арт Декор за Детска Стая,

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Почистете повърхността, върху която искате да залепите, уверете се, че на повърхността няма прах, мръсотия и водаМодерен стил, ретро стил, кънтри стил, cartoony стил могат да се качват свободно. Наклейте етикети върху желаната повърхност.Очарователен дъга, достатъчно голяма, за да покрие стените, украсете вашите стени, добавяйки, топли родителски мигове на вас и вашите деца!.【Размерът на слънцето】 Този стенен интериор в стил бохо sun има размери 45,3 "x 43,3". 【Надеждно качество】 Тази водоустойчив стикер на стената от слънцето е направена от висококачествен PVC, безопасно и без мирис, устойчив и е водоустойчив, с лепило на гърба, лесно декорируется, никакви други инструменти, не се изисква стена не е повредена, можете да я използвате с доверие. За да ви улесни инсталирането, ние се нарязват на един стенопис на 2 части.Те не са подвижни. Ако на етикети има мехурчета, можете с помощта на линийка или карта леко надраскване на етикети, за да премахнете мехурчета. 【Изискан дизайн】 Този стикер на стената в стил бохо sun разработен в съответствие с любимия рейтинг деца.Характеристики : Използване : 1., А също и като изискан украса за детски рождени дни, тематични партита, фестивали и т., пълни с детски забавления, добре дошли в света на приказките!Можете също така да дарят стикер sun wall като подарък за децата си / приятели. 【Лесна употреба】 стикери за стена boho sun са лесни за използване, защото всички форми на предварително изрязани, Стъпка 1 - При инсталиране на първо използвайте самозалепваща се лента (не е включен в комплекта) за определяне на Стъпка 2 - Първо, един човек залепете ги точно на стената, на друга бавно издърпва хартия-субстрат отгоре надолу, приклеивает си в правилната позиция и леко определя стъпка 3 - гладките стъргалка, за да премахнете въздушните мехурчета, ефектът е по-добре.

Към свойства

Най-добри оферти в категория