.

.

Тава за кубчета лед BOHAIPAN, Силикон тава за лед в 2 опаковки, 14 Форми за кубчета лед с Капаци, Штабелируемые форма за кубчета лед за охлаждане на напитки, уиски, коктейл?

Тава за кубчета лед BOHAIPAN, Силикон тава за лед в 2 опаковки, 14 Форми за кубчета лед с Капаци, Штабелируемые форма за кубчета лед за охлаждане на напитки, уиски, коктейли (синьо + зелено)

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

н Това са идеални за кубчета лед за горещите летни дни, студени напитки, детски, гарнитури и всякакъв повод, когато искате освежаваща напитка. Тези форми за кубчета лед са изработени от висококачествен полипропилен и хранително мек силикон, не съдържат BPA. Силиконови форми за кубчета лед осигуряват по-приятен процес на приготвяне на лед за семейни събирания, партита съученици и барове, можете да използвате силиконовата форма за кубчета лед за приготвяне на любимите студени ястия, като напитки, кафе с лед, плодове, различни сладолед, пудинг, желе и форми с шоколадов пълнеж, за свои собствени уникални аромати!. Нашите силиконови тави за кубчета лед са с гладка вътрешна повърхност и гъвкаво дъното, така че можете лесно да получите кубчета лед. Вие ще получите 2 тава за кубчета лед с капаци, всеки тава за кубчета лед може да приготвите ледени кубчета 14 различни вкусове, размера на всеки кубчета лед (1,57 инча * 1,18 инча * 0,9 инча) е идеален за уиски, коктейли, кафе с лед и т. Форма за кубчета лед гарантират, че вашата напитка, която не съдържа вредни химически вещества, което го прави идеален за употреба от възрастни и деца.

Към свойства

Най-добри оферти в категория