.

.

Alipis Улични Столове, Сушилник За Дрехи Градинска Закачалка за Кърпи 6шт Плажна Кърпа, Скоби За кърпи за ръце, Скоби За кърпи за ръце, Столовете за Къмпинг, Закачалка З?

Alipis Улични Столове, Сушилник За Дрехи Градинска Закачалка за Кърпи 6шт Плажна Кърпа, Скоби За кърпи за ръце, Скоби За кърпи за ръце, Столовете за Къмпинг, Закачалка За Сушене на Плажни Кърпи, Дрехи

BGN 5.93

Налично
Налично за поръчка

н -Размер : около 9,50 X6,50 X1,80 см / 3,73 X2,55 X0,71 инча - Скоба за завивки от полипропиленови материали, лъскав, без метален обков, не порвет и няма да навреди на дрехи.Това ще бъде поразително изглежда в дрехите си., Извити скоби-Отлично подходящ за съхранение на завивки, дрехи, бельо, чорапи, подложка, чаршафи и т. Скоби-дизайн подходящ размер, специално разработен за по-големи предмети.Това ще бъде поразително изглежда в дрехите си.Скоба осигурява поемане на ангажимент за плътно поставяне на кърпи към рамката на повечето плажни столове или шезлонги., Извити скоби-Отлично подходящ за съхранение на завивки, дрехи, бельо, чорапи, подложка, чаршафи и т.Списък на пакетите 6 x скоби за завивки Характеристики - най-Лесният и удобен дизайн, много лесен за използване и переноске. Скоби-дизайн подходящ размер, специално разработен за по-големи предмети. - Цвят : жълт, син Материал : PP - Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т. за захващане и задържане одеяла, пододеяльника, че те не са паднали от закачалки в бурен ден. Информация за продукта, Тези скоби за одеяла проста форма, изработени от висококачествен материал.Това ще бъде поразително изглежда в дрехите си. - Тези скоби за одеала са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневна употреба за цялото семейство.Скоба за закрепване на дрехи-скоба за завивки от полипропиленови материали, лъскав, без метален обков, не порвет и няма да навреди на дрехи.

Към свойства

Най-добри оферти в категория