.

.

Светлини за кучета за нощни разходки - 2 комплекта, акумулаторна батерия титуляр за яката с въздушна етикет, 4 Режим на RGB, сменяеми тела за кучето, притежател на възд?

Светлини за кучета за нощни разходки - 2 комплекта, акумулаторна батерия титуляр за яката с въздушна етикет, 4 Режим на RGB, сменяеми тела за кучето, притежател на въздушна тагове за кучета 150 Лумена, водоустойчив

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Водоустойчив етикет за кучета Apple Airtag IP68】 - Нашата етикет за домашни любимци airtag е изработена от сверхстойкого на надраскване и счупвания материал на корпуса, етикет за кучета airtag идва с ринг за ключове, така че е много лесно да се затвори, идва с отвертка, използвани за закрепване на капака при инсталиране на Air Tag за предотвратяване на загуба Живот на батерията за това на притежателя на яка за кучета е до 7-21 часа. 【4 режима на Apple Airtag Dog Tag】 Титуляр airtag за яка за кучета с 2 режима на бялото осветление, може да осигури осветление през нощта, когато кучето или котката, които се разхождат и играят, и в нашата яка за кучета airtag има червен режим и SOS RGB, освен това, този титуляр за яка за кучета airtag може да се използва като сигнална лампа за окачване на лагер чанта. 【4 режима на Apple Airtag Dog Tag】 Титуляр airtag за яка за кучета с 2 режима на бялото осветление, може да осигури осветление през нощта, когато кучето или котката, които се разхождат и играят, и в нашата яка за кучета airtag има червен режим и SOS RGB, освен това, този титуляр за яка за кучета airtag може да се използва като сигнална лампа за окачване на лагер чанта.Висока яркост продължава 7-10 часа, средната яркост - 19-21 час, а режим на светкавицата / RGB - 19-21 час. 【600 ма Apple Airtag Dog】 - Този титуляр за яка за кучета с въздушна биркой идва с USB кабел и може да се зарежда в продължение на 1-1,5 часа. 【600 ма Apple Airtag Dog】 - Този титуляр за яка за кучета с въздушна биркой идва с USB кабел и може да се зарежда в продължение на 1-1,5 часа. Живот на батерията за това на притежателя на яка за кучета е до 7-21 часа. 【Лампа за разходки на кучета капацитет 150лм】 -Нашият титуляр за яката с въздушна биркой увеличава яркостта на светлината, позволява на кучето по-ясно да видят при нощен ходене -Способността на кучетата за ночному визия на 6 пъти по-висок, отколкото при хората, но те не притежават сверхвидением, така че 150ЛМ за кучета се равнява на 900 lm за хора, този титуляр за яката с въздушна биркой може да се използва като фенерче за кучета.

Към свойства

Най-добри оферти в категория