.

.

Защитен калъф с защитен екран от закалено стъкло за парна палубата на Valve, RTTACRTT, Мек калъф от TPU с пълна защита за конзолни аксесоари парна палуби, защита от драскоти?

Защитен калъф с защитен екран от закалено стъкло за парна палубата на Valve, RTTACRTT, Мек калъф от TPU с пълна защита за конзолни аксесоари парна палуби, защита от драскотини / на подхлъзване / Амортизация

BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

【Точен силует】Използвайте този защитен калъф за парна палубата и осигурява достъп до всички пристанища, а на задната част за охлаждащи отвори извършва отворен дизайн, който не се отразява на изхода на въздуха и разсейването на топлина конзола 【Пълна защита на тялото】 Този калъф за парна палубата е изработена от мек силикон, който облегает парна палубата като ръкавица.Три охлаждащи вентилатора с 12 Вида Прохладни Цветни светлинни ивици. 【Защита на екрана Steam Deck】 Защита на екрана Steam deck фолио, изработени от закалено стъкло с висока разделителна способност, защита на екрана steam deck от драскотини, падания, чувствителен към касанию, кристално чист, осигурете ви комфортен геймплей. 【Точен силует】Използвайте този защитен калъф за парна палубата и осигурява достъп до всички пристанища, а на задната част за охлаждащи отвори извършва отворен дизайн, който не се отразява на изхода на въздуха и разсейването на топлина конзола. 【Пълна защита на тялото】 Този калъф за парна палубата е изработена от мек силикон, който облегает парна палубата като ръкавица. 【Защита на екрана Steam Deck】 Защита на екрана Steam deck фолио, изработени от закалено стъкло с висока разделителна способност, защита на екрана steam deck от драскотини, падания, чувствителен към касанию, кристално чист, осигурете ви комфортен геймплей. Мек силикон и притежава добра амортизация, защитаваща парна комплект от ежедневни удари, падане и надраскване, като осигурява пълна защита на парна палубата. Мек силикон и притежава добра амортизация, защитаваща парна комплект от ежедневни удари, падане и надраскване, като осигурява пълна защита на парна палубата.Магазин RTTACRTT е специализирана в предоставянето на практични и висококачествени аксесоари за игрови конзоли, като аксесоари за серията X X / S, аксесоари за Switch / OLED и др, които имат за цел да подобри вашето изживяване и да направи живота ви по-лесно и по-забавно.

Към свойства

Най-добри оферти в категория