.

.

Забавен Комплект от престилка за готвене и шапки готвач за мъже - Регулируема престилка готвач с 3 джоба - Престилка за барбекю за съпруг, баща, син, дядо, на човек или

Забавен Комплект от престилка за готвене и шапки готвач за мъже - Регулируема престилка готвач с 3 джоба - Престилка за барбекю за съпруг, баща, син, дядо, на човек или на всеки друг - г-н Добър.

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

【Практичен аксесоар за кухня】 Този персонализирани престилка - идеалният избор за тези, които обичат да прекарват време в кухнята, тъй като тя предпазва дрехите от всички видове злополукиДали това е начин на приготвяне на храна, барбекю, грил или печене, този престилка просто прекрасна!.Пригответе се за приготвяне на храна или барбекю на открито с този забавен престилка за печене. 【Забавен дизайн】 Този престилка и поварской капачка с тази забавна надпис - чудесна идея за подарък за деня на бащата, рожден ден, деня на благодарността или Коледа.Пригответе се за приготвяне на храна или барбекю на открито с този забавен престилка за печене. Тя е изработена от 3-слойной тъкан, мека и стилна, лека, но здрава и приятна на допир. 【Регулируем размер на】 е удобно в чорап и има на шийката на каишка с регулируема дължина, така че можете да изберете перфектната за вас растеж. 【Регулируем размер на】 е удобно в чорап и има на шийката на каишка с регулируема дължина, така че можете да изберете перфектната за вас растеж. 【Функционален】 3 големи джоба отпред престилка за лесно съхранение на кулинарна притурка, пакет с подправки, картички с рецепти, прихваток, мобилен телефон, портфейл и т.Най-добрият подарък за мъже, татко, на дядо си, на съпруга си, на приятелите. 【Съвети за измиване】 Машинно пране; избелване, химическо чистене и сушене в пералната машина не се допускат. 【Съвети за измиване】 Машинно пране; избелване, химическо чистене и сушене в пералната машина не се допускат. Тя е изработена от 3-слойной тъкан, мека и стилна, лека, но здрава и приятна на допир.

Към свойства

Най-добри оферти в категория