.

.

Szfirstey за Galaxy A52 A52S Калъф с кобур на колана си, Здрав Удароустойчив Военен Защитен Калъф за вашия телефон, Сверхпрочный Samsung Galaxy A52/A52S (лилаво-червено/светло розов)

Szfirstey за Galaxy A52 A52S Калъф с кобур на колана си, Здрав Удароустойчив Военен Защитен Калъф за вашия телефон, Сверхпрочный Samsung Galaxy A52/A52S (лилаво-червено/светло розов)

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

[Многослойна защита] Здрава вътрешна обвивка от поликарбонат и мека гума външна капачка, точно разработен от удароустойчив калъф военни клас за Samsung Galaxy A52 [Идеална за засаждане] Нов сверхпрочный калъф за 2021 година с кобур на колана за Samsung Galaxy A52 /A52 S с кобур на колана, с удобен достъп до бутони, динамика, камера, интерфейс за зареждане чрез точни деколтета, изработени от точност на леене.Полезни съвети за Правилната инсталация на този на продукта е от ключово значение за успешната защита, така че, моля, следвайте ръководството за потребителя, преди всяка употреба. [Идеална за засаждане] Нов сверхпрочный калъф за 2021 година с кобур на колана за Samsung Galaxy A52 /A52 S с кобур на колана, с удобен достъп до бутони, динамика, камера, интерфейс за зареждане чрез точни деколтета, изработени от точност на леене. [Защита от падане] Надеждна защита на вашия Galaxy A52 от сериозните падания, прах, драскотини и удари, което е абсолютна гаранция за трайност и тежка рамка за защита. [ЦЯЛОСТНА защита] С амортизация от TPU, издигнати четири околните ъгъл защитават вашия Galaxy A52, така че той няма да пострада при падане. [Качествено обслужване] : Първо свържете се с нас, ако не сте напълно доволни от първото, и ние с удоволствие ще разрешим някоя проблема, няма нужда да се върне в магазина.Дълбок отвор за камерата предпазва фотоапарата от надраскване, при запазване на пълна функционалност на флаш и фотография. [Многослойна защита] Здрава вътрешна обвивка от поликарбонат и мека гума външна капачка, точно разработен от удароустойчив калъф военни клас за Samsung Galaxy A52.

Към свойства

Най-добри оферти в категория