.

.

Притежателят на пръстена за мобилен телефон за задната част за закрепване на телефона и улавяне на пръста Поставка за iPhone Ring Kickstand (Комплект от 4 теми)

Притежателят на пръстена за мобилен телефон за задната част за закрепване на телефона и улавяне на пръста Поставка за iPhone Ring Kickstand (Комплект от 4 теми)

BGN 11.58

Налично
Налично за поръчка

2Когато поставите вашия мобилен телефон на масата, вашият телефон ще бъде в по-голяма сигурност.✔ ПЛОСЪК ДИЗАЙН : повърхността Му е плоска.Тази поставка за телефонен разговор е съвместима с всички смартфони и планшетами, които имат плоска и нетекстурированную на задната повърхност. ✔ Универсална съвместимост : Този титуляр за телефон-пръстени съчетава добре с повечето смартфони и калъфи за телефони като i Phone, X, 8, 8 Plus, 7, 7 plus 6 S, 6, 6 S Plus Plus 6, 5, 5, SE, Samsung Galaxy Note 8 / S8/S7/S7 edge и т. ✔ употреба : разширяване на обхвата на използването на сензорен екран с една ръка и ефективно избягвайте повреди при скольжении мобилен телефон. ✔ Някои скриптове, както ти харесва, за да го използвате на телефона за гледане на видео, слушане на музика, извършване на видеоразговори или да се използва като будилник.Моля, обърнете внимание : 1.По силата на лепилото ще влезе в сила след 24 часа. ✔ Универсална съвместимост са Подходящи за повечето телефони, i Pad, GPS, като например i Phone и 7 Plus, 6 Plus, 7, 6, 5, 5c, 5s, 6, 6 plus, i Pad Pro, i Pad Air 2, i Pad Air, мини i Pad 4, i Pad mini 2, , S7 Edge S6, S6 edge, S7, S7 edge, Galaxy Tab Pro, Galaxy S, Galaxy Tab, Galaxy Note и други. ✔ СВОБОДНИ ръце : поставка с пръстена за завъртане на мобилен телефон, 360/180 градуса, лесно да се намери положението на притежателя на с пръстен за гледане на филми и клипове.

Към свойства

Най-добри оферти в категория