.

.

Набор от тоалетни четки и притежателите Вантуз за Тоалетна с Държач | Сиво/Зелена Четка за Тоалетна, Сиво/Зелена Удебелена Четка за Тоалетна за почистване на Баня и

Набор от тоалетни четки и притежателите Вантуз за Тоалетна с Държач | Сиво/Зелена Четка за Тоалетна, Сиво/Зелена Удебелена Четка за Тоалетна за почистване на Баня и Тоалетни Принадлежности (Цвят: Сив)

BGN 11.44

Налично
Налично за поръчка

92*4 ? Лекотата при използване : Този скрубер за тоалетна е сверхпрочную конструкция, с която доста лесно да се справят.Защото те имат конструкция дупки. ? Висококачествени материали : Тежкотоварни буталото за тоалетна е много здрав и стабилен, той е изработен от висококачествени материали PP и PVC, издръжлив и траен. ? Висококачествени материали : Тежкотоварни буталото за тоалетна е много здрав и стабилен, той е изработен от висококачествени материали PP и PVC, издръжлив и траен.Характеристики : Цвят : сив /зелен Материал : полипропилен, PVC Размер : около 17x12,5x12,5 см/6.По този начин, той е много подходящ за почистване на най-устойчиви дренажи. ? Лесна употреба : Тези тежкотоварни вантузы за тоалетна може просто да се съхранява само в кухнята, или в банята. ? Лекотата при използване : Този скрубер за тоалетна е сверхпрочную конструкция, с която доста лесно да се справят.92 Опаковъчен лист : Вантуз за тоалетна * 1.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ? Лесна употреба : Тези тежкотоварни вантузы за тоалетна може просто да се съхранява само в кухнята, или в банята. Сверхпрочный и нескользящий, е проста работа.По този начин, той е много подходящ за почистване на най-устойчиви дренажи.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория