.

.

PartyKindom Бамбук Органайзер 10 бр. Игрища на Открито на Разклона За Голф, Спортни Инструменти За Ремонт на Зелена Поляна Вилица-Реставратор Инструмент За Коригиране на.

PartyKindom Бамбук Органайзер 10 бр. Игрища на Открито на Разклона За Голф, Спортни Инструменти За Ремонт на Зелена Поляна Вилица-Реставратор Инструмент За Коригиране на...

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

един от най-добрите варианти за васУдобен, преносим и е изключително издръжлив.-Това е чудесен инструмент за рязане.Удобен, преносим и е изключително издръжлив.Характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : бамбук Размер : 7,00 X2,50 X0,50 см /2,75 X0,98 X0,20 инча-Красив дизайн прави този инструмент за голф прекрасен подарък за рождени дни и други специални поводи.В комплекта са включени 10 вилици за поставяне на колички за голф.-Благодарение на внимателно заостренному дизайн накрайник за рязане на това игрище е много по-лесно да вмъкнете в тревата - лесно да се свалят и инсталират на място, тя не е толкова лесно да падне с разделочного инструмент.Красив дизайн прави този инструмент за голф прекрасен подарък за рождени дни и други специални поводи. чудесен инструмент за голф.Описание търсите професионален и достъпен инструмент за източване на вода за голф?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален инструмент за голф divot трябва да отговарят на вашите нужди.

Към свойства

Най-добри оферти в категория