.

.

Кошница за съхранение на ZLASS Кошница За съхранение на Ръчно изработени Настолна Кошница За Сортиране на Отпадъци Закуски Плодове Книга Кошница За съхранение на Др?

Кошница за съхранение на ZLASS Кошница За съхранение на Ръчно изработени Настолна Кошница За Сортиране на Отпадъци Закуски Плодове Книга Кошница За съхранение на Дрехи и Кошници За Бельо

BGN 39.80

Налично
Налично за поръчка

Поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете меЦвят : жълт забележка : 1. Размер : дължина 40 см * ширина 30 см * височина на 23,5 виж той има много приложения, в него могат да се съхраняват дрехи, закуски, книги и всякаква всячину.линия плавни, а дизайнът е прост и щедри. Не може да се измие с вода. Този продукт съдържа само една кошница за съхранение и не съдържа други елементи. Тъй като той е изработен ръчно от чисти естествени материали, като проблеми, като разменяйте и хроматичната аберация, са неизбежни. Размер измерва ръчно, моля, обърнете се към самия продукт.Име на продукта : Кошница за багаж Размер : дължина 40 см * ширина 30 см * височина на 23,5 виж Тя има множество приложения, в нея могат да се съхраняват дрехи, закуски, книги и всякаква всячину. изтъкана ръчно, е домакин на дом, изпълнен с литературна и артистична атмосфера. Не поставяйте в печено или мокро помещение.Материал : както е показано.Много подходящ е за всяко кътче на дома, коридор, спалня, всекидневна, детска стая, офис, спалня, кухня, баня или на балкона.

Към свойства

Най-добри оферти в категория