.

.

Закрепване на облегалката за глава на колата на GERI, Кола за iPad [6 силни магнити], щипка за документи в подголовнике, Закрепване за главата с останалите iPad, Кола за ост?

Закрепване на облегалката за глава на колата на GERI, Кола за iPad [6 силни магнити], щипка за документи в подголовнике, Закрепване за главата с останалите iPad, Кола за останалите главата, Съвместим с всички телефони

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

?Силни магнити N52 6 пъти повече : Кола за магнитни таблет е снабден с магнити N52 6 пъти по-дебел, които могат да издържат теглото на 6 мобилни телефони.За закрепване на облегалката за глава е съвместим с всички 4 до 7-инчови телефони с дебели корпуси.Освободете ръцете си и се съсредоточете върху живота.❗❗❗❗Забележка : Моля, използвайте метална пластина на гърба на телефона / таблета си или в средно ГЛАДКА част на корпуса.Магнити с 44% повече и на 91% по-здраво от другите. ?Силни магнити N52 6 пъти повече : Кола за магнитни таблет е снабден с магнити N52 6 пъти по-дебел, които могат да издържат теглото на 6 мобилни телефони.За закрепване на облегалката за глава е съвместим с всички 4 до 7-инчови телефони с дебели корпуси. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : Този чисто нова кола за i Pad - най-лесното за работа монтиране на пазара.Това ви позволява лесно и удобно да използвате вашия мобилен телефон във всяко положение на колата и освободи ръката си, за да се насладите на пътуването. ? ПОПУТЧИК : Влияе ли на бебето плаче на задната седалка на вашето шофиране?Прекалено уморени, за да държите устройството в ръката по време на пътуване?Не можете да направите нещо друго, като държите телефона в ръцете си?С този държач за таблет в подголовнике тези проблеми ще бъдат решени!Независимо дали това е едно пътуване или пътуване на къси разстояния, това ще бъде най-добрият спътник, създаващ спокойна и приятна атмосфера за вашето пътуване.Трябва само да включите своя телефон или таблет, то ще бъде здраво се влачат като магнит.Магнити с 44% повече и на 91% по-здраво от другите.Ако вашата кола се използва магнитно закрепване за телефона от всяка серия, както и задната част на телефона е прикрепена метална плоча, това магнитно закрепване за i Pad в колата ви е много подходящ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория