.

.

Леко Китката за Дизайн, Празничен Женски Еластичен Пълнител за Почивка, Детски Приказно Висящи Стилни Пълнители с Малка Камбана от Сребро, Формовани, Нов Коледен С?

Леко Китката за Дизайн, Празничен Женски Еластичен Пълнител за Почивка, Детски Приказно Висящи Стилни Пълнители с Малка Камбана от Сребро, Формовани, Нов Коледен Сребърен Звън За Момичета

BGN 4.16

Налично
Налично за поръчка

КОЛЕДНА УКРАСА - това са прекрасни подаръци за вас и вашите близки, и на тези бижута ще остави у вас незабравими спомени в този важен ден -Размер : 17x1,2x0,6 см/6,68x0,47x0,24 инча празничен гривна подарък.ПЪЛНИТЕЛ КОЛЕДНА торбичка за подарък - мед материал, воплощающий простота и невинност, звънци изящно декорирани, прости и стилни жилища.ГРИВНИ-ВЕРИГАТА на китките - Елегантен и изтънчен дизайн, с приятен цвят и яркост.Коледна украса под формата на камбани - Страхотни подаръци за дъщеря, приятелка, невести, сестри, майка, любовница и съпруга.Тези аксесоари за ножных гривни ще ви направи по-очарователна и привлекателна.Коледна украса Jingle Bell Можете да носите в повечето случаи, като например за пътуване, пазаруване, партита, ежедневието и т.Тези аксесоари за ножных гривни ще ви направи по-очарователна и привлекателна. гривни-веригата на китката, Ще бъде отличен подарък за вас и вашите близки. - Бижута за носене на Коледа, партита, очаквайки следобедните срещи и семейни посиделках, коледен гривна за жени.Пратката включва 1 х гривна Характеристики -Материал : Медна пълнители за отглеждане за коледно парти. Пълнител за коледните чанти и тези гривни ще им донесе още много изненади.ПЪЛНИТЕЛ КОЛЕДНА торбичка за подарък - мед материал, воплощающий простота и невинност, звънци изящно декорирани, прости и стилни жилища. - Това са прекрасни подаръци за вас и вашите близки, и на тези бижута ще остави у вас незабравим спомен в един важен ден - гривна-камбанка.Това ще бъде един добър аксесоар, който може да се носи елегантно и красиво.Описание на продукта коледни Бижута гривни, изработени от материал, който никога няма да навреди на вашата кожа. - Изработен от висококачествен материал, тя е лека, пълнители за коледните чорапи ще е хубаво се отнася вашата кожа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория