.

.

Оригиналната Косметичка с буквата F, Уникални Подаръци за рожден Ден, за жени, Момичета, Самостоятелна Косметичка с цип за Сватба, Подаръци за Бала, Учители, Приятел?

Оригиналната Косметичка с буквата F, Уникални Подаръци за рожден Ден, за жени, Момичета, Самостоятелна Косметичка с цип за Сватба, Подаръци за Бала, Учители, Приятели, Шаферките, Подаръци с Монограм за жени

BGN 20.19

Налично
Налично за поръчка

Забавен и уникален дизайн, козметични чанти лесно разкрива индивидуалност и вкус 【 Материал 】 Водонепроницаемое полиэфирное влакна и метални светкавица, екологично чисти. 【 Смислени подаръци 】 ще се Превърне в приятен подарък за жени, майки, мамули, баби, джиджи, наны, лели, сестри, приятелки, най-добрите приятелки, дъщери, внучки, крестной, свояченицы, приятелка, булка, шаферка, учителка, майката на младоженеца на булката, племенници, двоюродной сестри, лекар, медицински сестри и на жена, която обича квилтинг, ръкоделие и влюбен.Знаеш ли, ако вашият приятел ще получи лошото качество на стоката, вие определено ще се чувствате много разочаровани.Повярвайте ми, това е идеалният подарък за пенсиониране, Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година и т. Тази косметичку също може да се използва като пътна чанти, чанти за съхранение на неща, чантата и така нататък.Екологично чисти, здрави материали, за многократна употреба и дълъг живот.Среден размер, лесно се побира в раница или куфар, много подходящ е за ежедневна употреба или пътни принадлежности.Нашата косметичка по-привлекателна, отколкото на картинката.【 Материал 】 Водонепроницаемое полиэфирное влакна и метални светкавица, екологично чисти.Идеален като подарък за рождения си ден, на Деня на благодарността, Коледа или просто, за да им покажа колко много те е грижа. 【 Многоцелеви 】 Размерът на нашата козметични чанти с голям капацитет, 10,5 "x 7"x 2.Среден размер, лесно се побира в раница или куфар, много подходящ е за ежедневна употреба или пътни принадлежности.Повярвайте ми, това е идеалният подарък за пенсиониране, Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година и т.Моля, вярвайте в качеството ни!Вие никога няма да бъдете разочаровани. Тази косметичку също може да се използва като пътна чанти, чанти за съхранение на неща, чантата и така нататък. 【 Смислени подаръци 】 ще се Превърне в приятен подарък за жени, майки, мамули, баби, джиджи, наны, лели, сестри, приятелки, най-добрите приятелки, дъщери, внучки, крестной, свояченицы, приятелка, булка, шаферка, учителка, майката на младоженеца на булката, племенници, двоюродной сестри, лекар, медицински сестри и на жена, която обича квилтинг, ръкоделие и влюбен.Разнообразие от модели и теми в комбинация с топло и добре обмислен дизайн цип във формата на сърце в горната част имат за цел да стане смислен подарък за всички жени от семейството и приятелите. 【 Празнични подаръци на фестивала 】 Чист, прост дизайн и любовно послание - чудесен и полезен подарък, с който да изразят своята любов. 【 Многоцелеви 】 Размерът на нашата козметични чанти с голям капацитет, 10,5 "x 7"x 2.

Към свойства

Най-добри оферти в категория