.

.

reiga 65 dc Двигател За вътрешно и Външно използване на Модерен Умен Голям Вентилатор на Тавана с 3 Дървени Гребла Wifi Алекса App Дистанционно Управление за Двор Гараж Фер?

reiga 65 dc Двигател За вътрешно и Външно използване на Модерен Умен Голям Вентилатор на Тавана с 3 Дървени Гребла Wifi Алекса App Дистанционно Управление за Двор Гараж Фермерска Къща от Бронз, Настъргани с маслени

BGN 79.50

Налично
Налично за поръчка

Първоначално ни беше моето вдъхновение мисия : да предаде същността на прохлада и спокойствиеБезшумен dc двигател - вентилатор на тавана reiga smart е снабден с вграден тихо двигател с медна сърцевина, която може да бъде предмет на по-точно и безшумно, отколкото на обикновен двигател.Освен това, ние също така предоставяме 48-часова послепродажную подкрепа.Препоръчва се за средно стая от 12 метра x 12 фута до 18 фута x 18 метра.Ние знаем, че може да се постигне по-голяма прохлада и тишина, както и да видите по-голям комфорт.От 2001 година ние се опитваме да създадем пространство, в което хората наистина се чувстват като у дома си. 6 степени на вятъра и поддръжка на прекъсване на тока в режим на готовност таймер (1/3/8 часа). Съвместим с Alexa / Smart App - лесно можете да управлявате от всеки ъгъл на вашия дом с помощта на дистанционното управление, на глас или на интелигентни приложения. 6 степени на вятъра и поддръжка на прекъсване на тока в режим на готовност таймер (1/3/8 часа).Безшумен dc двигател - вентилатор на тавана reiga smart е снабден с вграден тихо двигател с медна сърцевина, която може да бъде предмет на по-точно и безшумно, отколкото на обикновен двигател.Обслужване на клиенти - reiga предоставя на 1-годишна гаранция без проблеми и доживотна гаранция на двигател. Обръща управление - безшумен ветродвигатель осигурява отличен въздушен поток и бесшумность, променя посоката с режима на низходящия поток през лятото на режим на възходящия поток през зимата и намалява разходите за електроенергия. Съвместим с Alexa / Smart App - лесно можете да управлявате от всеки ъгъл на вашия дом с помощта на дистанционното управление, на глас или на интелигентни приложения. Обръща управление - безшумен ветродвигатель осигурява отличен въздушен поток и бесшумность, променя посоката с режима на низходящия поток през лятото на режим на възходящия поток през зимата и намалява разходите за електроенергия.

Към свойства

Най-добри оферти в категория