.

.

BuryTony 100 бр., Изрязани с Лазер Кутии за Сладки бонбони с панделки под формата на Павлина, за Сватбеното парти, Подарък кутия с цвете Флора, Сувенири за булчински душ, С?

BuryTony 100 бр., Изрязани с Лазер Кутии за Сладки бонбони с панделки под формата на Павлина, за Сватбеното парти, Подарък кутия с цвете Флора, Сувенири за булчински душ, Сувенири за Годишнина от Сватба (Блестящо Сребро)

BGN 29.39

Налично
Налично за поръчка

(Ако имате нужда от голям поръчка, моля, свържете се с нас. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. FERRERO ROCHER) Тегло : 0,1 грама /1бр ~ 0,16 грама / 1бр (Различен цвят и с различно качество на хартията-това е различно тегло) Материал : перламутровая хартия или ПЕПА или светоотражающая хартия и коприна лента за Подбор на опаковката : 100 бр. ) Моля, обърнете внимание : 1. (кутия L) 6 см X (кутия w) 4 cm X (паун В) 7 cm, в него може да поставите бонбони за сватбен подарък (2 бр.Някои от тези кутии за подаръци идват с панделки, хартиени кутии и лентата са отделно.Изпратено Поща на Китай с посочване на номера за проследяване на потвърждение за доставка, който ще бъде добавен нататък. Вашите продукти ще бъдат изпратени в рамките на 15-20 работни дни след получаване на плащането. Нашите кутии за сватбени подаръци идват в плосък пакет.Повече : Артикул : XTH-202 Избор на цветове : бяло, синьо, сребристо с пайети, лилав, озерно-син, светло син, червен, розов, черен, каки, шампанско, слонова кост, тъмно сиво, лилаво или всички цветни ленти : Да, ленти, включени в този комплект.

Към свойства

Най-добри оферти в категория