.

.

Cabilock 2 бр. Преносима Кошница за Плодове, Купа за Хляб, Кошница за Яйца, Малки Кошници с Цветя, Изплетен кош за Одеала, Детски Контейнер за Закуски, Контейнери за играч?

Cabilock 2 бр. Преносима Кошница за Плодове, Купа за Хляб, Кошница за Яйца, Малки Кошници с Цветя, Изплетен кош за Одеала, Детски Контейнер за Закуски, Контейнери за играчки, Кошница за Деца, Кошница в Пасторальном

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

ИНТЕРИОР - Проста форма и външен вид в пасторальном стил с помощта на превъзходни материали, безвреден и не изисква специални грижиДЕКОР РЪЧНА изработка - Натурален цвят и фина текстура правят тази кошница чудесна украса за масата, придава на естественото дишане.кошница с плодове.Пратката включва 2 x плетени кошници Характеристики -Материал : Бамбук ракита водорасли-богат на функции, това е не само украса на дома, работния плот, но и практичен кош за съхранение на плетени кошници за съхранение. КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЗАВИВКИ - Ракита, от бамбук кошница, изработена от устойчив материал, надежден и практическа алтернатива.ИНТЕРИОР - Проста форма и външен вид в пасторальном стил с помощта на превъзходни материали, безвреден и не изисква специални грижи. КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЗАВИВКИ - Ракита, от бамбук кошница, изработена от устойчив материал, надежден и практическа алтернатива.Синтетичен материал.кошница с плодове.СВАТБЕН ДЕКОР - Ракита кошница за вашите плодове, бонбони, закуски и други кухненски принадлежности и предмети от бита. -Можете да дадете на вашите приятели или членове на семейството като подарък, те ще се радвам на такова деревенскому стил. -Благодарение на доброто на материала и задълбочено процеса на вземане на, вие ще можете да използвате количка за момичета-цветочниц траен и издръжлив. кутии за съхранение мезета са Подходящи за ежедневна съхранение, както и за декориране на вашата стая.ДЕКОР РЪЧНА изработка - Натурален цвят и фина текстура правят тази кошница чудесна украса за масата, придава на естественото дишане.

Към свойства

Най-добри оферти в категория