.

.

KINBEAR Водоустойчив Гласове Калъф за душата, за възрастни, за многократна употреба Излят Протектор за душата, Водоустойчива Защита за Счупени Ръце, Половината от Ръц?

KINBEAR Водоустойчив Гласове Калъф за душата, за възрастни, за многократна употреба Излят Протектор за душата, Водоустойчива Защита за Счупени Ръце, Половината от Ръцете, Китките

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

1Водонепроницаемое о-пръстен е по-добре прилепнала към кожата, предпазва от влага вътре ръкави за налагане на превръзки и ефективно поддържа раната суха и гигиеничной.√ ТРАЙНА И многократна употреба : Нашите водоустойчив armlets трайни и водоустойчиви уплътнения са изработени от не латексного висококачествени высокоэластичного силикон, който не дразни кожата.Molded защита е подходящ за повечето размери ръцете възрастни (жени, мъже и младежи). Количество в опаковка : 1 бр.Диаметър на отвора : 2.Прозрачна конструкция улеснява наблюдение на рани, тя повече е трайна, отколкото традиционния начин за завързване на найлонови торбички, за да се предотврати изсипват вода, и я лесно holing. ✔ Не се препоръчва да се плува в тази непромокаеми гласа джоба. √ Лесен за съхранение : След употреба може да се мотае гласове водоустойчив калъф за ръка за естественото изсушаване, което ще позволи по-добре да се използва отново гласове защитен калъф за душата (съвет : Не използвайте сешоар за изсушаване водоустойчива гипсового своята практика за ръце, да се избягва допир до остри предмети да се избегне счупване). √ Повечето МЪЖЕ, ЖЕНИ и МЛАДЕЖИ : Формовани делото KINBEAR на половин ръце за душата, L : 23 " (58 см) W : 10,63 инча (27 см), Размер на водоустойчиви ограничаване на пръстените : 7,67 (19,5 см).Данни за продукта : .(Съвет : Моля, използвайте мека скала за измерване на размера на вашата ръка, преди пускането на поръчката, се избират в съответствие с действителната дължина). Водоустойчив molded капак за ръка Размер : L : 18,89 инча (48 см) W : 10,63 инча (27 см)/Водонепроницаемое о пръстен : външен диаметър : 7,67 инча (19,5 см)/вътрешен диаметър : 6,88 инча (17,5 см) Отвор : 2,08 инча (5.

Към свойства

Най-добри оферти в категория