.

.

Bouncie'Lock Hair-Крем за придаване на обем, Bouncie'lock Къдрава Коса Volumizing Cream, Крем за къдрава коса Срещу резба за всички видове коса, Съживява къдрици, придава им блясък през ц?

Bouncie'Lock Hair-Крем за придаване на обем, Bouncie'lock Къдрава Коса Volumizing Cream, Крем за къдрава коса Срещу резба за всички видове коса, Съживява къдрици, придава им блясък през целия ден

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

【Лъскава коса】 Възстановява блясъка обогатен с полезни хранителни вещества, ефективно отразява повече светлина, което създава интензивен блясък и контролирани къдрици. 【Не е мазна】 Този крем за придаване на обем на косата Bouncie'Lock на влага и придава на косата блясък, без да прави своите мазни, осигурявайки дълготрайна полагане, къдрици остават по цял ден!.【Крем за придаване на обем на косата Bouncie'Lock】Този крем за придаване на обем на косата осигурява лесна, но интензивно хранене къдрици, което позволява да се постигне пищност на косата без утяжеления. 【Натурални съставки】Крем се състои от 5 естествени съставки, които поддържат здравето на косата.Крем за придаване на обем на косата.Това ще подобри външния вид на вашите къдрици и да се подобри управляемостта при създаването на желаните укладок. 【Възстановява изтощена коса】Bouncie'Lock Hair-крем за придаване на обем възстановява изтощена коса и повишава еластичността на влакната на косата, предотвратява крехкост и цъфтежите на косата.

Към свойства

Най-добри оферти в категория