.

.

Монтиране на стена за шкаф с ключалка за ключове AdirOffice с ключовете и 48 цветни регистрирани бирками - Органайзер за съхранение на ключове на работното място, където ?

Монтиране на стена за шкаф с ключалка за ключове AdirOffice с ключовете и 48 цветни регистрирани бирками - Органайзер за съхранение на ключове на работното място, където няма елементарно, например, автодилера, управител

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

✔️ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : за нас вашето удовлетворение е наш приоритет, и на вашето мнение има значение! ✔️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : блокиращите за ключове Adiroffice много лесно да инсталирате, не е нужно да си експерт за инсталиране!Той идва с оборудване, ръководство за потребителя, предварително просверлен и готов за това, за да можете да изберете къде да го поставите.Този сейф за ключове е с дълбочина, която е достатъчна за пускането на големи пръстени за ключове, така че вече не трябва да стреля ключове с пръстените, за да те поберат вътре, и идва с бирками за ключове и пронумерованными куки, за да се опрости организация.Наслаждавайте се!.✔️ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ : Кутия за ключове Adiroffice е изработена от тежка рамка и устойчиви на надраскване са станали от 16-ти калибър, който осигурява допълнителна защита на вашите ключове.Освен това, той се предлага в черно, синьо, червено и бяло. ✔️ ОПЦИИ за РАЗМЕРИ И ЦВЕТОВЕ : Нашият гардероб за съхранение на ключове с монтиране на стена на разположение за вас в два различни размера – 30 и 48 слотове за ключове. Етикет за ключове 48. ✔️ УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този замък за шкаф с ключове се използва като кутия за ключове от кола в автокъща или на автомивка, а също така и за открит паркинг с обслужване, управление на недвижими имоти, ремонтни работилници, или за тези, които просто много ключове под ръка и те трябва да ги съхранявате в безопасност.

Към свойства

Най-добри оферти в категория