.

.

Тъканни ленти LANGFON Flowers 10 Ярда, Лента за декор във формата на orange Маргаритки, Опакована с панделка от Зебло, Великден за Опаковане на Подаръци, Декорация за дома парт?

Тъканни ленти LANGFON Flowers 10 Ярда, Лента за декор във формата на orange Маргаритки, Опакована с панделка от Зебло, Великден за Опаковане на Подаръци, Декорация за дома партита, Аксесоари за бродерия от дърво - 2,5

BGN 5.99

Налично
Налично за поръчка

н** Може да възникне риск от заплитане. Моля се допуска малки грешки в размер от ръчно измерване.* Жично край улеснява да даде лентата на форма и декорация, като я прави по-обемисти и удобен за съхранение. "Многократно използване и подходящ за повечето празници" : това може да бъде многофункционално бижу, например, за опаковане на подаръци, декорация подарък кошница, изработване на картички, scrapbooking, годишнина, шевни проекти, декорация за дома и офиса и т.Моля, избягвайте използването на деца или са придружени от родителите си **.Правилно подбрани тел лесно да запазва формата си, но не се скъса."Красив дизайн на пасхалната тема" : дизайн на дълги ленти на Великден през пролетта с прекрасни шарки, модел от цветове маргаритки различни пролетни цветя, оранжев фон засилват усещането за пролетна атмосфера. ? Пролетни великденски Оранжеви Цветя Маргаритки, лента от зебло с тел край, Великденски Каре Рабицы, Тъканно лента от зебло с модел за подарък опаковки, Вечерни украса за сифони, аксесоари за дърво коледна diy, 2.5 инча х 10 парцела х 1 ролка ?Характеристики : * Висококачествен и издръжлив материал от зебло, здрав, това не е лесно выцвести и повреди. Също така е идеален за селското стопанство, тържество, карнавал и така нататък.Пратката включва : 1 бр. * Цвят на великден теми придава повече жизненост на атмосферата, модели, изработени във формата на сърце, добавят по-забавно! * 2,5-инча и 10 ярда дълъг (около 9 метра), което позволява лесно да се украсяват повечето декоративни зони.

Към свойства

Най-добри оферти в категория