.

.

SUPVOX 2 броя Аудио Поставка за Монтиране на Стена уеб камера на Стойка За Камера за Монтиране на стена Фотоапарат Монтиране на Стена L-Тип Ъглов Монтаж скоба Скоба Ско?

SUPVOX 2 броя Аудио Поставка за Монтиране на Стена уеб камера на Стойка За Камера за Монтиране на стена Фотоапарат Монтиране на Стена L-Тип Ъглов Монтаж скоба Скоба Скоба за закрепване на IP камери Външна Камера Монтиране

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

50 X10Група L-образна форма с Изискана изработка може добре да ви служи, не ломаясь лесно. Монтаж на стена на камерата -за защита от окисляване и ръжда аэрозольной боя, по-дълъг живот.Скоба ЗА ЗАКРЕПВАНЕ КЪМ СТЕНАТА - е изработена по професионална технология за гарантиране на надеждността на продукта и може да работи известно време. Монтаж на стена на камерата -за защита от окисляване и ръжда аэрозольной боя, по-дълъг живот. - Приложение : Подходяща за вътрешен и външен скоби, професионален дизайн , по-стабилна и надеждна защитна стена.СКОБИ за закрепване на камерата - Осигуряват определена степен на защита на вашата камера от дъжд, , , i.Стенни конзоли, фотоапарати - Защита от окисляване и ръжда аэрозольной боя, срок на годност. - Различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесен монтаж IP-скоба.Монтиране на системи за видеонаблюдение -изящна изработка, разумна структура, професионално и практично, може да ви донесе удобство. - Утолщенное основа, по-трайно и стабилно в инсталация група.01 X2 Монтажни скоби.Монтиране на системи за видеонаблюдение -изящна изработка, разумна структура, професионално и практично, може да ви донесе удобство.Подходящ за високоговорители със системата за монтиране на стена за по-малко от 3 инча. -Цвят : бял Монтаж на стена Материал : ABS Защитно определяне на Информация за стоки, инструменти за Монтаж на стена за подкрепа на стени Е много практичен защитен монтаж на стена.

Към свойства

Най-добри оферти в категория