.

.

Седалките OASIS AUTO Honda Pilot Accessories 2009-2025 по поръчка, Кожен калъф, Защитна възглавница за 1-ви и 2-ри ред -Два Ковшеобразных своята практика за предните седалки, Плюс седалк?

Седалките OASIS AUTO Honda Pilot Accessories 2009-2025 по поръчка, Кожен калъф, Защитна възглавница за 1-ви и 2-ри ред -Два Ковшеобразных своята практика за предните седалки, Плюс седалка за задните седалки (пълен комплект,

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Направете колата си единствен по рода сиНашите висококачествени калъфи за автомобилни седалки по поръчка преобразят вашия интериор, като вашия автомобил свеж, неповторим вид. 【Инсталиране на】стъпка по стъпка видео инсталация е на разположение при поискване "Монтаж на покривала за седалките на Oasis Auto universal /tailor fit" в You Tube. 【Fit】 е Съвместим с Honda Pilot Нашите седалките tailor fit избират в зависимост от годината на издаване и модели, което дава на вашия интериор и стилен външен вид. 【Обещание оазис】 Покриване на свой выцветший, стария интериор.Защитете своя оригинален интериор. 【Покупка без риск】С Prime получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите.【Виж】Видео в този списък ви показва как изглежда капачки след монтирането им.Ние постепенно ще проведем вас за инсталиране, за да може с лекота да определят свои нови седалките.Купи с увереност, знаейки, че възстановяването ще бъде лесно и безпроблемно, ако не сте доволни.Калъфи за автомобилни седалки от Oasis.

Към свойства

Най-добри оферти в категория