.

.

SOLUSTRE 4 бр. Такса за Моливи за Конкретно своята практика на Притежателя на Телефона, Четка за Дистанционно Поставка Органайзер Перфоратор Закачалка за Дреболии с Бе?

SOLUSTRE 4 бр. Такса за Моливи за Конкретно своята практика на Притежателя на Телефона, Четка за Дистанционно Поставка Органайзер Перфоратор Закачалка за Дреболии с Безплатен Монтиране на Стенни Куки Лепило За Съхранение

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

- съхранение и демонстрация на вашето дистанционно управление, мобилен телефон или нещо друго, да си елементи в един добре организиран настенном держателе дистанционно управление.34 X1 Стенен монтаж кутия за съхранение.Пратката включва 4 стенни дистанционно управление Особености-Произведени с използване на висококачествени материали, може да осигури тяхната безопасност и може да бъде безопасно монтиране на притежателя на дистанционното управление. - Цвят : както е показано на фигура, поставки за моливи - Много полезно за пестене на място, могат да се използват в кухнята, в кабинета, банята и в помещенията с дистанционно управление. -Липсата на перфорации позволява да се избегне увреждане на стените на вашия дом, запазване на вашия дом чисти и спретнати стенен държач за телефон.Държач за козметични четки : съхранение и демонстрация на дистанционно управление, мобилен телефон или нещо друго, предоставя правилния ред за вашите предмети.Настолни моливи Caddys : удобно ще ви помогнат да организирате дистанционни управления, мобилни телефони и някои други малки предмети.тенис на молив caddys It сигурно и. -Материал : PP Стенен държач за съхранение на стоки Описание Стенен държач за съхранение на телефона може да ви служи дълго време, без да бъдат лесно наранени. стенни поставка за телефон Този стенен държач за дистанционното управление е изработена от висококачествени материали.Стенен държач за съхранение телефон : мултифункционален, може да съдържа дистанционно управление, мобилен телефон, четка за зъби, паста за зъби, часовници, препарат за измиване на лицето, дъвка и други малки предмети.

Към свойства

Най-добри оферти в категория