.

.

Седалка за предните седалките KEIAHUAN Text Sunflower на задната седалка са Подходящи за повечето автомобилни седалки за домашни кучета, Нескользящий и сверхпрочный калъф П?

Седалка за предните седалките KEIAHUAN Text Sunflower на задната седалка са Подходящи за повечето автомобилни седалки за домашни кучета, Нескользящий и сверхпрочный калъф Подходящ за леки, товарни автомобили и ванове,

BGN 28.20

Налично
Налично за поръчка

2 x покривала за предните седалкиОсигурява удобен начин за защита на съвсем ново място или украса на старо.[Mailto включва в себе си] - 2 бр. капаци за предните седалки + 1 бр. [Лекота на инсталиране на] - Еластична каишка с куки в долната част на покривала за седалките.Гъвкава странична плат осигурява, че този калъф за седалка идваше почти за всички леки автомобили, ванове, камиони и микробуси. Машинно пране при деликатни настройки.Опаковка : В това число.[МАТЕРИАЛИ] - Произведен от полиэстеровой тъкан, удобен и мек. 1 x Задната Долна капачка пейки.Ние ще ви предложим задоволителни решения. [100% гаранция за удовлетвореност] - Ние предоставяме 100% удовлетворенный обслужване и гаранция.Висококачествен печат осигурява по-ярки цветове.Предназначен за бърза и лесна настройка на повечето ковшеобразных на седалките на леки автомобили и ванове – никакви инструменти, не се изисква. калъф за задната част на долната пейка. [Уникален дизайн] - Индивидуален, забавен, стилен графичен дизайн, по цялата повърхност на печат, подходящ за шофьори, за да украсяват своите автомобили.Измийте калъф на седалката е ръчно с топла вода с добавка на няколко капки сапун за миене на съдове.

Към свойства

Най-добри оферти в категория