.

.

Sudemota Ръчен Душ накрайник за кран, Смесител за Баня, Наставка-Спрей за мивка в Банята, Ръчно Набиране за биде, Подвижни Маркучи за измиване на косата в Банята, Бяла (Цв

Sudemota Ръчен Душ накрайник за кран, Смесител за Баня, Наставка-Спрей за мивка в Банята, Ръчно Набиране за биде, Подвижни Маркучи за измиване на косата в Банята, Бяла (Цвят: бял)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

1 мини накрайник за душ; 2 1 конвертор, инсталационни аксесоари.Може да се използва в мивката, измиване на косата без пръски, на терасата, в тоалетната, в кухнята и т. В съответствие с различните сценарии изберете подходящ костюм.Баня, джакузи или душ. Инсталацията е много проста и не е нужно да наемат някаква персонал.Ние задължително ще ви дадем задоволителен отговор.Характеристики : 1.Общата дължина на маркуча е 3 м, а препоръчителната дължина - 2,2 м Многофункционален дизайн : Хромирана капачка за душата на A, B има 3 режима : тропически душ, масаж и пръскане.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща. 1 водоотделитель; 3., Го могат лесно да се почистват само с една ръка, спестявайки време и усилия, спестяване на пространство и което го прави по-удобен.Също така има и функция за спиране с едно натискане на клавиш. Вие можете лесно да измиете главата в мивката, не намокая в банята, особено през зимата, което е много удобно.Предлага различни усещания от душата.Автоматично се свива, когато не се използва. Тъй като наставка за душата има три режима, също така може да се използва за измиване на мивки и баня.

Към свойства

Най-добри оферти в категория