.

.

Четка за Тоалетна ZUKEEMTS Силиконовата Четка за тоалетна с Плоска Глава, Гъвкава Четка с Меки Косми и Быстросохнущим Собственик, Комплект за Почистване пропуски в Бан

Четка за Тоалетна ZUKEEMTS Силиконовата Четка за тоалетна с Плоска Глава, Гъвкава Четка с Меки Косми и Быстросохнущим Собственик, Комплект за Почистване пропуски в Банята (Розов цвят)

BGN 36.91

Налично
Налично за поръчка

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата ● Лесен и красив дизайн, разработен специално за вашата баня. ● Удобна, нескользящая дръжка дизайн, опаковка, с устойчив и дышащим монтаж основание, добре проветрено. ● Глава на четка за тоалетна е водоустойчива покритие, което изключва попадането на капки. ● Набор от четки за тоалетна : Силиконови четки за тоалетна, изработени от висококачествена ABS + TRP, с антиадгезионным покритие, кал не може да се придържаме към щетинкам и по този начин осигурява на зона, свободна от прах. ● Набор от четки за тоалетна : Силиконови четки за тоалетна, изработени от висококачествена ABS + TRP, с антиадгезионным покритие, кал не може да се придържаме към щетинкам и по този начин осигурява на зона, свободна от прах. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ● Лесен и красив дизайн, разработен специално за вашата баня. ● Удобна, нескользящая дръжка дизайн, опаковка, с устойчив и дышащим монтаж основание, добре проветрено.

Към свойства

Най-добри оферти в категория