.

.

Toyvian Коледни Щипки за коса, Щипки за коса за момичета, Щипки за Бантов, Коледни Аксесоари за Коса, Коледни Щипки за коса, Щипки за коса от Оленьего Рога, Коледна Родос?

Toyvian Коледни Щипки за коса, Щипки за коса за момичета, Щипки за Бантов, Коледни Аксесоари за Коса, Коледни Щипки за коса, Щипки за коса от Оленьего Рога, Коледна Родословни, Коледна Шапка, Шнола за коса, 4 бр.

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Ще ви направи очарователна и елегантнаКоледни щипки за коса : коледна шапка-шнола за коса за вашите момичета, приятели, съпруги, дъщери.Ще ви направи очарователна и елегантна. - Ела с оленьими рога и под формата на коледна шапка.Аксесоари за коса за партита : Подходящ за сватби, партита, фото снимки, шоу.Подаръци за коледното парти : щипки за коса са красиви и пълни с коледните чувства.Детски фиби за коса : Изработени от висококачествен материал, практични и трайни за дълго носене. - Можеше да бъде и подарък за вашата дъщеря или добра награда за нея коледни щипки за коса.Описание на продукта Коледен реквизит за cosplay, Включва в себе си различни форми, всяка от които е за това, за да ви направи по-елегантен и очарователен в празнични партита. - Цвят : Разноцветни коледни щипки за коса с елени.Коледна шапка на дядо коледа, изработена от висококачествен материал и с деликатен външен вид, е аксесоар за коса момичета. -за много случаи, като например парти, фестивал, фотография, представа, cosplay и т.косата него стабилни и практични. -Изработен от висококачествен материал, практически и е здрава за дълго носене на коледните заколок за коса във формата на рога на елени.Подаръци за коледното парти : щипки за коса са красиви и пълни с коледните чувства.Детски фиби за коса : Изработени от висококачествен материал, практични и трайни за дълго носене. - Добре с вашите коледни костюми и добавя нотка на ярка коледен стил.Пратката включва 2 х шляпных щипки за коса 2 х щипки за коса с оленьими рога Характеристики - Материал : полиестер Коледна шнола за коса във формата на рог.

Към свойства

Най-добри оферти в категория