.

.

UOIXPUHUO Малка Косметичка, пътуване портфейл за жени, Пътна Косметичка за сватба, Двупластова Косметичка от Холщовой плат, с цип за деца, подарък за шаферките за мама (с

UOIXPUHUO Малка Косметичка, пътуване портфейл за жени, Пътна Косметичка за сватба, Двупластова Косметичка от Холщовой плат, с цип за деца, подарък за шаферките за мама (стил 1)

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Многоцелеви】 В тази косметичке за грим можете не само да съхранявате вашата козметика, но и да се използва за съхранение на канцеларски материали, маникюрных консумативи, лекарства и други нещаВ същото време можете да го използвате като ежедневна ръчен багаж. 【Двойна странична косметичка】 Тази косметичка двустранен. 【Благородна светкавица】Светкавица козметични чанти изработени от висококачествен метал.Кърпа за косметичек са с високо качество, нямат миризма, лесно се мият. 【Чудесен подарък】 Този стилен, висококачествен косметичка идеално на нашите приятели и на майки като подарък за рождения си ден.Кърпа за косметичек са с високо качество, нямат миризма, лесно се мият. 【Перфектен размер и голяма вместимост на】 Размери : 10.Косметичка има по-голям капацитет и може да побере много флакона и кисточек различни размери. 【Многоцелеви】 В тази косметичке за грим можете не само да съхранявате вашата козметика, но и да се използва за съхранение на канцеларски материали, маникюрных консумативи, лекарства и други неща.Светкавица гладка, здрава и лъскава, осп е плътно един до друг, за да защити предмет.Косметичку лесно да носите със себе си, тя може да се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва.В същото време можете да го използвате като ежедневна ръчен багаж.【Перфектен размер и голяма вместимост на】 Размери : 10.Светкавица гладка, здрава и лъскава, осп е плътно един до друг, за да защити предмет.

Към свойства

Най-добри оферти в категория