.

.

Четка за тоалетна ZUKEEMTS Силиконовата Четка за Тоалетна, Плоска Корона, Гъвкава Четка с Меки Косми, Гъвкава Силиконова Четка за Тоалетна с Държач, Четки за почистване

Четка за тоалетна ZUKEEMTS Силиконовата Четка за Тоалетна, Плоска Корона, Гъвкава Четка с Меки Косми, Гъвкава Силиконова Четка за Тоалетна с Държач, Четки за почистване, с дълга дръжка (Цвят: Сив)

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Материал : пластмаса цвят : Сив, бял Размер : 39*8*4 Вижте Количество : 1бр ● Почистете без мъртвия ъгъл, глава на четка във формата на полусферы може дълбоко да влезете в ъгъла и клирънсът на седалката на тоалетната чиния. ● Пластмасова дръжка с висока здравина, я не е лесно да се прекъсне. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата.✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ● Подвесное отвор за лесно съхранение. ● Мека и гъста четина предотвратява увреждането на повърхността на тоалетната чиния и има висока почистване на лента. ● Подвесное отвор за лесно съхранение. ● Мека и гъста четина предотвратява увреждането на повърхността на тоалетната чиния и има висока почистване на лента. ● Почистете без мъртвия ъгъл, глава на четка във формата на полусферы може дълбоко да влезете в ъгъла и клирънсът на седалката на тоалетната чиния. ● Пластмасова дръжка с висока здравина, я не е лесно да се прекъсне.

Към свойства

Най-добри оферти в категория